Skip to content Skip to footer
Mechelsesteenweg 450, 1930 Zaventem, België

Toegangscontrole

Geen sleutelbos meer hebben als een gevangenisbewaker: wat is er eenvoudiger. 

De oplossing kan eenvoudigweg uit de installatie van een codeklavier komen, maar ook uit het beheer van het openen van de deuren door middel van badges (van het type "bankkaart" of van het type TAG dat bijvoorbeeld aan uw sleutelring is bevestigd).

Bij toegangscontrole moeten 3 woorden onthouden worden in de slogan "WHO, WHEN, WHERE". Met deze 3 woorden kan aan elke persoon een toegangstijdslot worden toegewezen, maar ook geautoriseerde deuren. Dit is volledig matrix.

Als u toegang hebt uitgeschakeld, genereren hun badges een andere tijd voor het passeren van de deur dan een geldige gebruiker. Dit geldt ook voor schuifdeuren. De opening van 1 meter voor de doorgang van een voetganger of een totale opening voor een trolley voor gehandicapten, zal verschillen, hetzij van de badge, hetzij volgens de lezer waar de kaart wordt gepresenteerd.

Er bestaan ​​verschillende kaartcoderingstechnologieën: van magneetstrip tot Mifair of "Destfire"

La gestion de télécommande, jusqu’à 4 boutons, permet aussi de donner des accès sur des portes spécifiques suivant un certain horaire. Il est toujours intéressant d’avoir un historique de qui entre ou sort et ceci avec quelles télécommandes. Par exemple, c’est idéal pour la gestion de sous-sols de parking dans les copropriétés, en cas de perte de télécommande, mais aussi pour éviter qu’elles soient reproduites à votre insu. Avec le système proposé par  Full Services Solutions, kunt u een afstandsbediening als een badge beheren.

Of u nu wilt dat de lezers zichtbaar, verzonken, verborgen of vandaalbestendig zijn, wij hebben de oplossing voor u.

Als u toegang op afstand wilt beheren, geen zorgen met de App, u kunt direct een badge aanmaken of annuleren. Ook kunt u via het portaal de historie raadplegen, dit wordt allemaal kinderspel.

Wilt u de deur op afstand openen, geen probleem, vanuit de App opent u de deur naar uw tuinman, naar de schoonmaakster zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. Bovendien kunt u alle geschiedenis op afstand bekijken.

U kunt ook "sluizen" beheren zodat in geen geval de 2 deuren tegelijkertijd open zijn, maar ook de anti-passback. Deze laatste legt een lezer op bij de ingang maar ook bij de uitgang.

Wij bieden u, via onze partner in slotenmakerij en timmerwerk, de ombouw van uw sluitsystemen en de nodige aanpassingen hiervoor.

Een koppeling met uw parlofoon of een handmatige bestelling aan de balie van de receptioniste, is geen probleem.

Vingerafdruksystemen in de buitenlucht zijn niet aan te raden gezien de klimatologische invloeden maar ook gezien de steeds frequentere kans op vandalisme, maar ook uit hygiënisch oogpunt.